tweede salland cup bij sc overwetering

Vanwege het succes van 2017 doen dit jaar niet tien, maar twaalf voetbalverenigingen mee. Van de twaalf teams zijn er vijf uit het buitenland afkomstig.

Er is een zeer aansprekend deelnemersveld. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles en Vitesse. Nieuw dit jaar zijn PEC Zwolle, kersverse eredivisionist FC Emmen en NEC/TOP Oss. Uit België komt KV Mechelen op bezoek en uit Duitsland doet Rot Weiss Essen mee. De twee topteams uit Denemarken, FC MidtJylland en Odense BK,  waren vorig jaar ook te gast en zijn zo enthousiast dat ze ook dit jaar terugkomen. De organisatie is bezig om een vijfde buitenlandse topclub binnen te halen. 

SC Overwetering neemt zelf ook deel aan het toernooi. “Een prachtige kans voor onze jonge talenten om zich een keer profvoetballer te voelen”, aldus Mark van Gurp. “We zijn er erg trots op een dergelijk fraai internationaal deelnemersveld te kunnen presenteren. De organisatie is inmiddels gestart. Weer een behoorlijke klus, maar met de ervaring van vorig jaar op zak gaat dat vast lukken. Er is een team van enthousiaste vrijwilligers welke het organisatorische hart vormen. De buitenlandse deelnemers zullen worden onder gebracht bij gastgezinnen. Per gezin worden twee deelnemers onder gebracht. Gelukkig is de betrokkenheid groot en hebben veel gastgezinnen zich al aangemeld.”

Heeft u nog plek om twee aankomende profvoetballers twee nachtjes te huisvesten? Dat kunt u een mailtje sturen naar dianabruijnes@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.