Home / archiefcentraal / tuin and techniek actiedag bij wildkamp raalte

tuin and techniek actiedag bij wildkamp raalte

Wildkamp biedt professionele producten waarmee men dit voorjaar in en om de tuin aan de slag kan. De medewerkers informeren de bezoekers graag over het aanleggen van een vijver, automatische beregeningsinstallaties of systemen voor het opslaan of infiltreren van overtollig regenwater.

Het assortiment van Wildkamp bestaat uit meer dan 100.000 uit voorraad leverbare technische artikelen. Wildkamp Raalte is gevestigd aan Zompstraat 7 en is op werkdagen geopend van 7.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.