top fit salland zoekt klapvolk

Op 5 mei komen de lopers rond 08.00 binnen in Nieuw Heeten. Een half uurtje later staat er een ontbijt klaar bij Restaurant Reimink in Heeten. Wout Wagenmans zal hier ook bij aanwezig zijn.

Na het ontbijt wordt de route vervolgd. De lopers gaan langs Broekland, Lierderholthuis, Laag Zuthem, Heino en Raalte. Hier wordt om 12.15, samen met burgemeester Martijn Dadema, een bloemstuk gelegd bij het oorlogsmonument.

Na het leggen van het het bloemstuk gaan de lopers door naar Mariënheem om rond 13.30 te ‘finishen’ in Luttenberg. Top Fit Salland schrijft op Facebook dat ze hopen op veel ‘klapvolk’. “Voor de lopers is het natuurlijk fantastisch als er in Luttenberg mensen komen om de lopers de laatste kilometers door te slepen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.