tip van energieloket salland trek de stekker van opladers uit het stopcontact

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Niet alleen dat LED-lampje, maar bijvoorbeeld ook de ventilator die bij tijd en wijle afkoelt. Denk ook aan de printer, de scanner en wat voor apparatuur heb je nog meer achter de pc geknoopt. Het handigst voed je dat allemaal met en contactdoos die je uit kunt zetten.

Loop ook alles wat je oplaadt langs. Jouw telefoon en die van je huisgenoten. De tandenborsten. Het scheerapparaat … Vol is vol, dan kan de apparatuur van de lader. Maar de later kan ook uit de wandcontactdoos!

Als je dat in een huishouden van tegenwoordig allemaal op z’n slimst doet, bespaar je zo maar 50 euro op een jaar!

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Subsidie
Via deze en deze link kun je achterhalen hoe je subsidie voor energie bezuinigende maatregelen kunt krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.