tiende editie van de voetbal academie

De tiende editie van de voetbaldagen zal deze zomer plaatsvinden van 23 t/m 28 juli. Deze tiende edtie wordt nog spectaculairder dan de afgelopen jaren. Douwe Booij was vorig jaar de trainer die zowel de editie voor de jongste jeugd als de oudere jeugd wist te winnen. Hij is er dit jaar weer bij net zoals bekende namen: Ricardo Heerink, Jasper Kok, Wout Koerhuis, Dolf Marsman, Lars Elshof en Lars Wippert. Deze trainers hebben de wildste plannen om er een groot spektakel van te maken.

Spelers die de voetbaldagen eerder hebben meegemaakt weten wat je kunt verwachten. Veel beleving, verrassende oefenvormen en ontzettend veel lol en strijd.

De Voetbal Academie staat niet alleen voor voetbalplezier, maar wil ook spelers helpen in hun ontwikkeling. Daarbij wordt er verder gekeken dan alleen de voetballer. Ook het kind kan in veel verschillende aspecten een ontwikkeling doormaken. Zelfvertrouwen, omgaan met tegenslagen en sociale vaardigheden zijn erg belangrijk en staan aan de basis van De Voetbal Academie. In de afgelopen tien jaar hebben al heel erg veel kinderen (en hun ouders) aangegeven dat zij zichzelf niet alleen voetballend hebben ontwikkeld maar ook als kind.

“Het starten van De Voetbal Academie was een stap, maar het tien jaar lang met zoveel passie blijven doen is iets waar we trots op mogen zijn. Veel trainers hebben De Voetbal Academie gemaakt tot wat hij nu is en nog steeds geeft De Voetbal Academie enthousiaste trainers de kans zichzelf te ontwikkelen. Spelers die in de afgelopen tien jaar getraind hebben bij De Voetbal Academie zie je nu weer terug komen als trainers. Dolf Marsman en Lars Elshof zijn daar mooie voorbeelden van. Dat is ook een aspect dat de afgelopen tien jaar zijn vorm heeft gekregen”, zegt Daan Koerhuis.

Stoppen, daar denkt Daan nog lang niet aan: “Het is veel te mooi om mijn eigen enthousiasme wekelijks over te mogen geven aan die gretige leergierige jongens en meisjes”.

Op 23, 24 en 25 juli is er een voetbal 3-daagse voor spelers van JO-8 t/m JO-11. Op 26, 27 en 28 juli is er een voetbal 3-daagse voor spelers van JO-12 t/m JO-15. Elke vrijdag zijn er trainingen van 16.15 uur tot 19.00 uur. Kom gerust eens kijken. Aanmelden kan via staging2.devoetbalacademie.nl en voor vragen kun je mailen met info@devoetbalacademie.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.