tichelgatenloop tussen herxen en windesheim

Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming en en gedeelte van de opbrengst gaat wederom naar een goed doel. Iedereen krijgt een aandenken en er zijn per categorie prijzen voor de drie beste hardlopers. Na afloop is er muziek in de feesttent.

Het programma begint om 18.40 uur met een warming up voor de kinderen; om 19.00 uur start de Kidsrun van 750 meter (t/m 9 jaar); om 19.10 uur volgt de Kidsrun van 1400 meter (t/m 12 jaar). De deelnemers aan de 5,4 km worden om 19.30 uur weggeschoten en om 20.00 uur volgt het startschot voor de 10 km.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Grolleman Transport, Run2day, Boni en autobedrijf Kleine Schaars. De voorinschrijving is geopend via staging2.mijninschrijving.nl. Uiteraard kan er ook voor aanvang worden ingeschreven. Vragen via tichelgatenloop@kpnmail.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.