tachtigjarigen reizen af naar lourdes

ZGR heeft besloten om deze reis speciaal voor haar cliënten te organiseren. De afgelopen maanden zijn er verschillende ludieke acties georganiseerd om geld in te zamelen voor de trip. Medewerkers en bewoners hebben hierdoor volop naar de reis kunnen toeleven.

De deelnemers van de reis worden geheeld verzorgd en ondersteund door een voor hen vertrouwde medewerker. Het zal een hele ervaring zijn voor de oude reizigers: hoe is het eigenlijk om te vliegen? En smaakt het eten in Frankrijk anders dan thuis? 

De bijzondere reis wordt uiteraard vastgelegd. Leerling wijkverpleegkundige Paulien Wijermars gaat op staging2.zgr.nl haar ervaringen delen. Zo kunnen de achterblijvers ook de sfeer van Lourdes proeven. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.