supergoed loopweer voor vital centre raalte run

Het heeft dan ook een nieuw parcoursrecord op de 10 kilometer opgeleverd. Dat komt nu op naam van Danny Koppelman.” Wat deelname betreft, is de Raalte Run ‘stabiel’. “We hadden iets meer dan vijfhonderd deelnemers”, vertelt Ton. “Eentje minder dan vorig jaar. Een paar jaar geleden trokken we nog tegen de zeshonderd deelnemers, maar er zijn tegenwoordig zoveel lopen, dat er wat verzadiging optreedt. En dan zaten we ook nog in het Hemelvaartweekend, dus enkele lopers waren weg. Maar we zijn dik tevreden met dit aantal. De 10 mijl trok bijvoorbeeld weer meer deelnemers. Ook omdat die afstand een mooie voorbereiding vormt voor de Halve Marathon van Zwolle.” 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.