succesvol examen voor leerling amicitia showkorps

Tycho heeft op trompet aan het B-examen deelgenomen met als eindcijfer een 8,2. Hij heeft bij Showkorps Amicitia trompet leren spelen en een zeer goed examen gedaan met een uitstekend resultaat waar de vereniging en de leraar Guido Cornet trots op zijn.

Het eerstvolgende optreden van Showkorps Amicitia is tijdens de intocht van de wandelvierdaagse in Wijhe op 1 juni. Het Showkorps en jeugdorkest geeft vervolgens een zomerconcert in Boerhaar op zondagmorgen 24 juni om 11.00 uur. Meer informatie over Showkorps Amicitia is te vinden op staging2.showkorpsamicitia.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.