Home / archiefcentraal / subsidieloket olst wijhe geopend

subsidieloket olst wijhe geopend

Het klinkt vast herkenbaar. Je hebt als vereniging, individu of een groep mensen een inspirerend idee om een leuke activiteit te organiseren. En om dat geweldige plan in werking te hebben, is geld nodig. Meestal zijn hiervoor subsidies beschikbaar. Maar hoe vraag je een subsidie aan? Hoe moet mijn plan van aanpak eruitzien om überhaupt in aanmerking te komen voor subsidie?

Om op al die vragen een antwoord te geven, is het subsidieloket geopend. Iedereen kan hier terecht voor alle vragen rondom subsidie aanvragen. Vanuit het project STROOM! zijn vrijwilligers van ut Huus, ’t Nut en Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe klaar om van dienst te zijn. Zij gaan niet een subsidie aanvraag zelf doen, maar kunnen meedenken, meezoeken naar subsidieverstrekkers en bemiddelen voor hulp in het vrijwilligersbestand van de gemeente.

Het subsidieloket is te bereiken in de persoon van Marieke Korterik, kwartiermaker van ut Huus via m.korterik@uthuus.nl of 06-50505768.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.