sportieve zaterdagmiddag tijdens midzomerfeest in marienheem

Nabijheid sport- en tennisvelden
Het Midzomerterrein zal vanaf dit jaar weer plaatsvinden in het dorp aan de westzijde. De nabijheid van de voetbalvelden van SV Mariënheem en de tennisvelden van Tennisclub Mariënheem maken deze programma-invulling nodig.

Feestje na die tijd
Het is en blijft Mariënheem, dus traditiegetrouw wordt het toernooi afgesloten met een gezellig feestje. Na de beide toernooien, rond 16:00 uur, wordt de jaarlijkse Bingo georganiseerd. Aangezien het Midzomerfeest weer terugkeert naar het dorp is besloten om de middag af te sluiten met een barbecue en een muziekact. ’s Avonds om 21:00 uur zal de tent geopend worden voor een 90’s Party met onder andere Gerard Ekdom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.