speeddaten voor ondernemers en presentatie over avg in raalte

Doordat een speeddate kort maar krachtig is komen ondernemers zo met veel verschillende ondernemers in contact. Daarnaast geeft Marian Ellenbroek van SchoeBroek advocaten & mediators een presentatie over de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De avond eindigt met een netwerkborrel.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerd zijn vanaf 19.15 welkom bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Deze bijeenkomst is gratis. Deelnemers kunnen zich voor 5 juni opgeven bij info@zpraalte.nl
Meer weten? Meer informatie of lid worden? Kijk op staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.