Home / archiefcentraal / smakelijke fietstocht vanuit bathmen

smakelijke fietstocht vanuit bathmen

Dit jaar is het de tiende keer dat de tocht met medewerking van de boerendansgroep Het Battumse Venne wordt georganiseerd. Het thema is: Bathmen smaakt naar meer. Dit is de reden dat LTO Noord afdeling Salland en Salland Boert en Eet Bewust dit jaar aansluiten bij de organisatie van deze fietstocht. Bij de deelnemende agrarische bedrijven zijn er dan ook proeverijen.

De route eindigt in Bathmen op het plein voor Cultuurhuus Braakhekke. Daar, op het plein van de Dorpsschool en in de Schoolstraat vindt ‘s middags een preuvenement plaats. Hieraan wordt meegewerkt door diverse Bathmense ondernemers, LTO Noord afdeling Salland, Wakkere Boerin en Salland Boert en Eet Bewust. Ook zijn er optredens van het Deventer Swingorkest, Muziekvereniging Orpheus, straattheateracts, boerendansgroep Het Battumse Venne, Bigband Apeldoorn en de Bêkezangers.

Meer informatie op www.bathmen.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.