Home / archiefcentraal / schellevissen in beeldentuin marienheem

schellevissen in beeldentuin marienheem

Dit koor bestaat uit zestig zangeressen en wordt begeleid door een zeskoppig combo. Het geheel staat onder leiding van dirigente Andrea Klooster. De Schellevissen zingen meerstemmige en meertalige liederen over de zee en de rivieren. Het koor treedt regelmatig op in Nederland en Duitsland. In december 2017 gaven de Schellevissen een groot kerstconcert in de Grote Kerk in Almelo en in het Parktheater in Iserlohn. Het koor is van 11.30 tot 16.00 uur te zien en te horen in de Beeldenthuin. Zie verder www.deschellevissen.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.