samenloop voor hoop hoopt op meer deelnemers

Deelnemers geven zich op als team en wandelen gedurende 24 uur in estafettevorm over de wielerbaan van Wielervereniging CRT Raalte aan de Hammerweg 8D (achter het Vital Centre). Er loopt altijd minstens één teamlid, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Op dit moment hebben zich 26 teams ingeschreven. “Het zou mooi zijn, als er nog meer teams of individuele wandelaars bijkomen” aldus Frans Rouwenhoff, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Raalte. “De wielerbaan biedt volop ruimte aan nog veel meer deelnemers. Iedereen kent wel iemand met kanker, dus het raakt ons allemaal. Familieleden, buren, collega’s , sportvrienden, allerlei teams hebben zich al ingeschreven. Ook als mensen geen team bij elkaar kunnen krijgen, kunnen ze zich inschrijven. Iedereen die zich betrokken voelt om zich in te zetten in de strijd tegen kanker en dit evenement vol saamhorigheid wil meemaken, kan zich aanmelden”.

Ook voor kinderen is er een SamenLoop, op zondag 17 juni van 10.20 – 10.44 uur. Kinderen wandelen symbolisch 24 minuten. Ook kinderen kennen vaak wel iemand die ziek is geweest of misschien zelfs overleden is aan kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken. En het biedt kinderen de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. Onder enthousiaste aanmoediging van Harry de Haan en met een echte warming-up vooraf belooft dit een feestelijk onderdeel van de SamenLoop te worden. Alle kinderen zijn zondagmorgen om 10.00 uur van harte welkom en inschrijven kan nog steeds.

Gedurende het evenement, met uitzondering van de nachtelijk uren, is er livemuziek. Meerdere zangeressen, zangers, koren, bands, een dansgroep en een orkest hebben belangeloos hun medewerking verleend aan dit evenement. Verschillende teams bieden aan de bezoekers producten aan. Tegen betaling uiteraard, om een zo hoog mogelijke opbrengst voor het KWF te realiseren. Een opbrengst waarmee KWF onderzoek kan financieren waardoor deze ziekte op termijn hopelijk in de kiem gesmoord kan worden.

Kijk voor meer informatie op staging2.samenloopvoorhoop.nl/raalte

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.