ruim 650 inwoners raalte dachten al na over toekomst omgeving

Wat vind jij belangrijk? Beantwoord in mei nog de vier vragen. Dit kan digitaal hier (pc) of hier (iPhone/iPad), maar ook in jouw dorp of buurt. De gemeente Raalte maakt voor de nieuwe omgevingswet een omgevingsvisie samen met inwoners. Wat vinden zij belangrijk in onze toekomstige omgeving? Een vraag waarop de inbreng van iedere inwoner van harte welkom is.

De gemeente Raalte gaat ook graag in gesprek met inwoners uit de verschillende kernen. De medewerkers komen graag bij de mensen langs. Wie wil weten wanneer de gemeente in de buurt is, kan contact opnemen via info@raalte.nl of 0572-347799.

Omgevingsvisie
Het maken van een omgevingsvisie wil de gemeente Raalte doen samen met de bewoners. De komende maanden staan in het teken van het in gesprek gaan met inwoners. Het doel van al die gesprekken is om input op te halen. Wat zijn de thema’s die belangrijk zijn of die in een volgende fase verder uitgediept moeten worden? De gemeenteraad neemt hier op basis van alle input na de zomer een besluit over. Daarna gaat het met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners verder in gesprek. De thema’s worden uitgewerkt tot een omgevingsvisie.

De omgevingswet komt er vervolgens aan. In 2021 verandert de wetgeving en de rolverdeling voor het inrichten van de leefomgeving. Daar bereidt de gemeente zich op voor samen met de partners, inwoners en ondernemers. Ga voor meer informatie naar staging2.raalte.nl/onzeleefomgeving.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.