ruige tocht in de duursche waarden

Welke dieren ‘gebruiken’ het natuurgebied als kraamkamer? De drie uur durende wandeling start om 09.30 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst). Na afloop van de wandeling kunnen de deelnemers een bezoek brengen aan het infocentrum. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen t/m 12 jaar 2,50 euro).

Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl, tel: 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: het wandelpad kan modderig zijn. Waterdichte schoenen of laarzen zijn dan een echte aanrader en neem vooral een verrekijker mee! Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.