ruben de rijk uit olst wint met honkbalteam nk little league

Het team van Eastern Athletics wordt gevormd door geselecteerde spelers uit verschillende honkbal teams uit de regio Oost Nederland van o.a. Tex Town Tigers uit Enschede, Eagles uit Deventer en Robur uit Apeldoorn. Van de Deventer Eagles deed ook Ruben de Rijk uit Olst mee. 

Ze werden de afgelopen drie maanden in Hengelo en Enschede intensief getraind door Tico Nicolaas en Gaston Wessels, tijdens de wedstrijden bijgestaan door Rayshel Nicolaas. In 2007 behaalden de Eastern Athletics ook al eens het Nederlands kampioenschap met ‘The Littles’ (10-12 jaar) en werden toen zelfs Europees kampioen. Dit keer zijn het de ‘Intermediates’ (11-13 jaar) die 2-7 juli om het Europees kampioenschap in Praag gaan strijden. De winnaars van het EK verdienen een ticket naar de World Series in Amerika.

Little League is een programma voor jonge honkballers en softbalsters van 10 tot en met 16 jaar dat de Nederlandse honkbalbond (KNBSB) naast de reguliere competitie organiseert. Deelnemers schrijven zich individueel in en trainen samen met spelers uit de hele regio. Dit jaar deden 44 regionale honk- en softbalteams mee aan het NK op de velden van Almere ’90 en Zuidvogels. Bekijk hier de uitslagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.