rotary raalte viert 50 jarig bestaan met kunstwedstrijd

Van de winnende zes kunstwerken/gedichten worden spandoeken vervaardigd (3 x 2 meter liggend) die volgend jaar in zes kerkdorpen met meer dan 2.000 inwoners (Raalte, Heino, Olst, Wijhe, Heeten en Luttenberg) zullen worden opgehangen. De spandoeken zullen vervolgens rouleren over de locaties (twee maand per plaats) zodat een groot deel van de inwoners van Raalte en Olst-Wijhe in aanraking kan komen met de kunstwerken. Uiteraard worden op de spandoeken ook de naam van de kunstenaar en de titel van de het kunstwerk vermeld. Daarnaast is er nog een geldprijs van 500 euro voor een van de geselecteerde kunstenaars. In de vijfhoofdige jury zullen onder andere de burgemeesters van Raalte en Olst-Wijhe zitting nemen.

Voor meer informatie en/of opgave (tot 1 augustus) kan men mailen naar kunstinsalland@gmail.com (Femke Wijma). Daar kan men ook terecht voor de criteria waaraan de kunstwerken moeten voldoen. De foto’s van hun kunstwerken moeten vóór 1 oktober 2018 zijn aangeleverd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.