Home / archiefcentraal / rood wit 75 zoekt leden

rood wit 75 zoekt leden

Dames 1 speelt in de tweede klasse en Heren 1 in de derde klasse. Het tweede herenteam wil graag uitkomen in de tweede of derde klasse. Bij de recreanten zijn er twee mixteams en een damesteam. Zij spelen in de recreantencompetitie van de Nevobo. Bij de recreanten bestaat ook de mogelijkheid om alleen te trainen en onderlinge partijtjes te spelen. In de maand mei kan men gratis meetrainen. Interesse of meer informatie? Mail dan naar info@roodwit75.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.