Home / archiefcentraal / rode kruis bezoekt basisschool de rietkraag

rode kruis bezoekt basisschool de rietkraag

Op het grasveld naast de school stond de grote bus van het Rode Kruis en de kinderen werden verwelkomd door Jan Dijkstra, de voorzitter van het Rode Kruis afdeling Salland Midden. De kinderen werden in groepen verdeeld en konden deelnemen aan verschillende workshops. Zo werd de stabiele zijligging geoefend en mochten kinderen elkaar verbinden. Ook werd er gedemonstreerd hoe je iemand moet beademen. Het Rode Kruis had ook een oefen-AED apparaat mee, waarmee de kinderen konden zien hoe een AED te gebruiken en hiermee om te gaan. Al met al een zeer leerzame middag voor kinderen. 

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.