rode kruis bezoekt basisschool de rietkraag

Op het grasveld naast de school stond de grote bus van het Rode Kruis en de kinderen werden verwelkomd door Jan Dijkstra, de voorzitter van het Rode Kruis afdeling Salland Midden. De kinderen werden in groepen verdeeld en konden deelnemen aan verschillende workshops. Zo werd de stabiele zijligging geoefend en mochten kinderen elkaar verbinden. Ook werd er gedemonstreerd hoe je iemand moet beademen. Het Rode Kruis had ook een oefen-AED apparaat mee, waarmee de kinderen konden zien hoe een AED te gebruiken en hiermee om te gaan. Al met al een zeer leerzame middag voor kinderen. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.