Home / archiefcentraal / rick de privacyverklaring is bijgewerkt

rick de privacyverklaring is bijgewerkt

Voor u als lezer van deze column heeft de AVG uiteraard gevolgen. Privacy is namelijk een groot goed. Niemand wil dat zijn of haar gegevens op straat komen te liggen. Ik ook niet. En daar wringt nu juist de schoen.

De afgelopen jaren heb ik lief en leed met u gedeeld. Blijdschap, boosheid, teleurstelling, alle emoties kwamen langs. Mijn hele hebben en houden heb ik wekelijks in de krant gezet. Mijn verdriet toen de Vitamini’s van Lidl op waren, mijn mislukte vegan kerstdiner. Zelfs toen ik spiernaakt in de voortuin aan het schoffelen was, ben ik daar gewoon open over geweest.

Nooit heb ik van u daar een waarschuwing over gehad. Ja, mailtjes dat u vreselijk hard gelachen hebt. Of ontzettend boos op mij was door mijn ongenuanceerde onzin. Dat kon u prima. Maar mij even waarschuwen dat ik door mijn columns geen enkele privacy meer heb, ho maar. Als ik even snel boodschappen wil halen, krijg ik vragen of de kippen van de buren alweer rustig zijn. Het is klaar nu.

Iedereen heeft recht op privacy, dus ik ook. Vanaf nu hoort u van mij geen persoonlijke zaken meer. Niets. En als ik toch iets wil vertellen, verzin ik dat het een vriend was. Vriend M heeft een duivennestje verstoord. Vriend A heeft naakt staan schoffelen. Het klinkt allemaal prima en ik heb mijn privacy terug. Leve de AVG!

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.