Home / archiefcentraal / ribs and blues de zondag in beeld

ribs and blues de zondag in beeld

Om kwart voor vijf laat Eefje van ‘t Veld weten dat het te druk en te vol is. Columnist Lauk Bouhuissen laat op het zelfde moment weten “Muzikale ontdekkingen bij Ribsenblues; Jackie Venson uit Austin Texas, ontdekte de blues omdat in Austin de winter 3 weken duurde en in Boston waar ze studeerde 7 maanden… keurig in wit jurkje, dikke bos haar, breedste lach ooit op een podium en een beul op de gitaar..” Lauk heeft geen last van de drukte dus.
Ribs&bleus 2018, veel leuke bands, heel mooi weer, veel zon en bar gezellig. Mensen uit alle windstreken aanwezig, jong en oud, traditioneel en extravagant. Een ouderwetse Ribs & blues dus. Vandaag is de laatste dag van het festival, helaas geen livestream zoals gisteren. Maar de organisatie geeft via Facebook wel een aantal updates voor de thuisblijvers.  

Fotograaf Arnold Roolvink was er om alles vast te leggen. We wensen je veel kijk plezier.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.