raalte noord breidt uit met rijwoningen op de dingshof van salland ii

De combinatie Le Clercq en Hoogeslag kwamen vorig najaar als winnaar uit de bus bij de aanbesteding voor deze fase van Salland II. Bij de aanbesteding heeft de gemeente extra eisen gesteld ten aanzien van duurzaamheid. Een groot aantal woningen wordt zelfs helemaal energieneutraal. Wethouder Wagenmans: “Dit levert niet alleen milieuwinst op, maar ook lagere energielasten voor de koper.”

Dingshof
De woningen zijn gesitueerd rondom een hof. In het hof is ruimte voor parkeren, ontmoeten en spelen. De prijsklasse van de woningen is vanaf circa € 220.000 vrij op naam.

Aanmelden als belangstellende
Bij de ontwikkeling van de Dingshof wordt de ruimte aan de toekomstige bewoners geboden om, nog voordat er gestart wordt met de verkoop van de woningen, deze mee kan denken over bijvoorbeeld extra duurzaamheidsmaatregelen, plattegronden, opties en afwerking van de nieuwe woningen. Wanneer u zich aanmeldt als belangstellende, ontvangt u een uitnodiging voor een bijeenkomst. Op die bijeenkomst wordt het ontwerp gepresenteerd en kunt u in gesprek gaan over het ontwerp, uw wensen en de mogelijkheden. Zo kan bij de start van de verkoop, die op dit moment zo rond de zomer is gepland, een passend aanbod gemaakt worden van woningen die voldoen aan de woonwensen van de bewoners..

Meer informatie en inschrijven kan via staging2.dingshof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.