prik een vorkje mee bij van riek tot vork

Dat gebeurt tijdens tien sessies (tussen 10.30 en 15.30 uur om het half uur). Per keer is er plaats voor vijftig deelnemers, die plaats zullen nemen aan een lange gedekte tafel. De bezoeker komt in twintig minuten te weten welk verhaal er achter zijn/haar bord eten schuilt. De deelnemers maken kennis met aspergeteler Hans Nieuwenhuis van Aspergeboerderij de Boerkamp of met Erik Stegink van Piggy’s Palace die voor een stukje varkensvlees zorgt. Kok Maaike Diks (bekend van de Weesjeskantine bij Het Burgerweeshuis) bereidt de gerechtjes.

Dit evenement is vrij toegankelijk en het is niet mogelijk om te reserveren. Van Riek tot Vork wordt georganiseerd in samenwerking met LTO Noord (regio Oost), Salland Boert en Eet Bewust, MarketingOost en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.