Home / archiefcentraal / popkoor svp uit heino houdt open repetitie

popkoor svp uit heino houdt open repetitie

“We gaan ons meer presenteren in de regio”, vertelt voorzitter Herman Wallink. “Dat begint al met onze deelname aan de Kunstroute op zaterdag 2 juni, een geweldig tweedaags evenement in het kader van de Week voor de Amateurkunst. Wij ondersteunen dat als popkoor van harte.”

Tijdens de Kunstroute geeft popkoor SVP tweemaal een miniconcert van een half uur in de Nicolaaskerk, hartje Heino. “Iedereen mag daar vrij in en uit lopen. We houden het lekker informeel. Meezingen mag ook,” lacht Wallink. “Het eerste miniconcert vindt plaats om 15.00 uur en het tweede om 16.30 uur. Als je dan toch op je fiets stapt om de Kunstroute te rijden, dan pak je zo’n miniconcert makkelijk even mee.”

En daarna volgt dus de open repetitie op 11 juni waarin het koor wil delen hoe leuk het is om samen te zingen. De open repetitie is van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de kantine van VV Heino aan de Stationsweg. Deelname is kosteloos en geheel vrijblijvend. De nummers zijn niet moeilijk en er is voor alle deelnemers bladmuziek en tekst beschikbaar. Het koor nodigt iedereen uit om mee te komen doen. En mochten mensen achteraf willen aanhaken: er is nog plaats bij de sopranen en de tenoren.

Lees ook

Foto-expositie van leerlingen Carmel en Fotoclub Salland bij Angeli Custodes

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema opent op woensdag 22 september om 11.00 uur een foto-expositie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.