Home / archiefcentraal / pop up restaurant in de kas wesepe

pop up restaurant in de kas wesepe

Terug In Wesepe wachtte hen een viergangenmenu met een hoofdrol voor de asperge. “Alle gerechten werden ter plekke bereid”, benadrukt kok Jim Jäger, die het project coördineerde namens Zaal Restaurant Reimink in Heeten. “Zelfs het toetje was op aspergebasis. We hadden daar een volledige keuken ingericht. Het was een hoop werk, maar het resultaat was er ook naar. Iedereen was laaiend enthousiast. Dit is absoluut voor herhaling vatbaar. Maar het moet wel iets bijzonders blijven.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.