poll een raadsakkoord in de gemeente is een goed idee

Wij zijn benieuwd: vindt u een raadsakkoord in de gemeente een goed idee?

[poll id=260]

Belevingsvlucht Lelystad
Vorige week vroegen we onze lezers naar hun mening over de zogenaamde ‘belevingsvlucht’ vanaf Lelystad Airport. Deze vlucht moet inwoners van Overijssel een beeld geven van de overlast die zij kunnen verwachten als Lelystad Airport gebruikt gaat worden voor vakantievluchten.

Sommigen vinden dat de vlucht niet representatief zou zijn. Het feit dat slechts één keer een testvlucht zou worden gemaakt, zou geen goed beeld geven. Onze lezers waren ook verdeeld. Zo’n 52% van de lezers schaarde zich achter de sceptici. 48% vindt de ‘belevingsvlucht’ wel een goed idee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.