Home / archiefcentraal / poll belevingsvlucht lelystad airport

poll belevingsvlucht lelystad airport

De meningen over het nut van deze vlucht zijn nogal verdeeld. Sommigen menen dat deze vlucht niet representatief zou zijn. Het feit dat er slechts één keer gevlogen wordt, geeft volgens hen geen goed beeld. Wij zijn benieuwd hoe de inwoners van Salland en Vechtdal over deze vlucht denken.

[poll id=259]

Bijengif
Vorige week luidde de stelling: ‘Een verbod op ‘bijengif’ is een goede zaak. De meningen over deze stelling liepen nogal uiteen. Toch is het merendeel, iets meer dan 66 procent voor een verbod van neonicotinoïden. Iets meer dan 24 procent van de stemmers vindt een verbod geen goede zaak. De rest van de mensen die stemden had geen mening over deze kwestie.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.