paul wellenberg hangt de sleutelbos van de buurtbus aan de wilgen

Op vrijdag 4 mei, om 15.15 uur lieten zijn vier kleinkinderen hem stoppen bij halte Kruisstraat in Raalte, om voor de laatste keer uit te stappen. Zijn vrouw, kinderen, zijn drie zussen, vrienden en een groot aantal buurtbuschauffeurs en -bestuursleden waren hier getuige van. De buurtbus werd verder gereden door een collega-chauffeur. Zijn vrouw Minie werd in de bloemetjes gezet en Paul ontving een attentie als dank voor zijn inzet. Tijdens een gezellig samenzijn in hotel De Zwaan, werd afscheid genomen van Paul als chauffeur.

Paul is geboren en getogen in Wijhe, maar woont sinds zijn trouwen met Minie in Raalte. Paul is vanaf de oprichting in 2010 een zeer actief en gewaardeerd chauffeur en lid geweest van de buurtbus. Hij reed jaren wekelijks op vrijdag zijn drie ritjes op de buurtbus tussen Wijhe en Raalte. Daarnaast was hij altijd beschikbaar als oproep voor een de invalbeurt of per toerbeurt op de zaterdag. Hij heeft al die jaren schadevrij gereden en heeft zijn passagiers altijd veilig op hun bestemming weten te brengen. In deze acht jaren heeft hij ruim 1000 uur doorgebracht in de buurtbus, reed hij ongeveer 320 diensten van drie uur en daarbij legde hij ruim 35000 kilometer af. Gedurende zijn diensten heeft Paul zo’n 5000 passagiers vervoerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.