opkikkermedaille voor evi uit raalte

Evi maakte eerder zelf met haar familie een Opkikkerdag mee. Dit omdat haar chronische ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Evi zet zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeur. Ze verzamelt lege mobieltjes voor Stichting Opkikker en ze heeft haar hele klas kaartjes laten maken die ze in haar ziekenhuis (WKZ in Utrecht) heeft uitgedeeld aan kinderen met kanker. Verder zamelde ze geld in voor knuffels voor kinderen die in het WKZ een zware operatie hebben ondergaan. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Daarom werd ze zondag naar voren geroepen om de speciale Opkikkermedaille in ontvangst te nemen.

In 2017 organiseerde Stichting Opkikker voor ruim 1800 gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikkerdag. Langdurige ziekte vraagt immers van heel het gezin een enorm doorzettingsvermogen en een stukje afleiding op zijn tijd kan dan nét dat beetje extra energie geven. Ambassadeurs van Stichting Opkikker zetten zich in, om ervoor te zorgen dat méér gezinnen een Opkikkerdag kunnen beleven. Als dank voor hun inzet, worden alle ambassadeurs ieder jaar uitgenodigd voor de Ambassadeursdag. Daarbij waren dit jaar ruim duizend gezinnen te gast.
Meer informatie op staging2.opkikker.nl.

Op de foto poseert Evi samen met Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.