openluchtbioscoop het lommerrijk in luttenberg weer open

De film gaat over de vijfjarige Saroo die verdwaalt in een trein die hem duizenden kilometers door India brengt, weg van huis en familie. Saroo moet leren alleen te overleven in Kolkata, voordat hij uiteindelijk wordt geadopteerd door een Australisch stel. Vijfentwintig jaar later, gewapend met slechts een handvol herinneringen, zijn niet-aflatende drang naar onderzoek, en een revolutionaire technologie bekend als Google Earth, gaat hij op zoek naar zijn verloren familie en keert uiteindelijk terug naar zijn eerste huis.
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en genomineerd voor zes Oscars.
aanvang: 21:30 uur, entree 5 euro, dekentjes aanwezig!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.