opening expositie mariet wichers schreur afgelast

Waarschijnlijk komt er op termijn een vervangende datum, maar daarover is nu nog niks duidelijk. Mariët maakt onder haar werknaam JetArt portretten van bekende rocksterren. Ze plugt haar werk onder andere via bandpagina’s, hetgeen haar inmiddels vijfduizend Facebookvrienden heeft opgeleverd. Haar Facebookgroep ‘JetArt Vriendenclub’ heeft inmiddels ruim 2.200 leden. Alleen al haar portret van Blondie leverde tienduizend likes uit de hele wereld op. Maar ook haar andere doeken maken indruk. “Ik had een schilderij van James Hetfield van Metallica gemaakt”, vertelde Mariët eerder. “Dat had ik op Facebook gezet. Daar reageerde een meisje onder. Ze tagde een vriend en zei: ‘Dat kun jij beter’. Hij reageerde wat later. ‘Echt niet, ik ben fotograaf’. Waarna dat meisje zich uiteindelijk bij me verontschuldigde. ‘Ik dacht dat het een foto was.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.