opening beweegroute en karrenspoor luttenberg

De ene keer betreft het balanceren, de andere keer kun je springen, klauteren of creatief zijn en zelf bedenken hoe een toestel te gebruiken. De beweegroute is voor alle leeftijden en voor elk niveau van fitheid; de fanatiekelingen lopen het rondje hard en gebruiken de toestellen, maar anderen kunnen in rustig tempo van het ene naar het andere toestel wandelen.

Op 26 mei wordt deze beweegroute om 11.00 uur feestelijk geopend via een informele happening waarvoor alle inwoners van Luttenberg welkom zijn, maar uiteraard ook ander belangstellenden. Iedereen wordt uitgenodigd om niet alleen de toestellen uit te proberen maar ook om de wijziging van de route van het rondje over de berg te beleven en om te zien hoe een eeuwenoud karrenspoor verhalen vertelt uit een grijs verleden.

De dagcamping aan de Bergweg is de locatie van de opening; hier zijn al een drietal toestellen te gebruiken, het eeuwenoude karrenspoor loopt er pal langs en hier staat ook de centrale herinneringsboom, die op boomplantdag een centrale rol speelde bij het project van de herinneringsbomen. Ervaar zelf hoe de berg in een jaar tijd verandert is; Landschap Overijssel heeft alle uitheemse bomen verwijderd en hiervoor nieuwe aangeplant, de wandelroute is verlegd, speeltoestellen zijn geplaatst, een eeuwenoud karrenspoor is ontdekt en vrijgemaakt en een 10 jaar oude koningslinde vormt samen met een grote zitbank het centrale element van de dagcamping. Met recht ’n bult te vieren. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.