Home / archiefcentraal / open dag bij gemeentewerf raalte

open dag bij gemeentewerf raalte

Bekijk het grote materieel, van vrachtwagens tot grasmaaiers en maak kennis met de diversiteit aan werkzaamheden die de medewerkers uitvoeren. Met knetterende kettingzagen verzorgen de mannen van de Houthakkers Roadshow bovendien een indrukwekkend spektakel.

Kinderen kunnen ondertussen hun energie kwijt op een groot tractor springkussen en op het verkeersplein leren zij de betekenis van de verkeersborden. Daarnaast is er die dag ook een open dag bij de brandweer in Raalte.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.