Home / archiefcentraal / open dag bij afscheidshuus heino

open dag bij afscheidshuus heino

 Alle ruimtes in het gebouw zijn geopend, zoals de twee familiekamers (24 uur per dag beschikbaar voor nabestaanden) en de ceremoniële ruimte. Daarnaast zijn diverse bedrijven en particulieren van de partij om te vertellen over de mogelijkheden die ze bieden voor uitvaarten; van een ritueelbegeleidster tot iemand die alles weet van lichte balseming; van sieradenmaker tot steenhouwer; van notaris tot uitvaartleider. En natuurlijk krijgen de bezoekers ook informatie over de mogelijkheden voor de kist. Het Afscheidshuus is te vinden aan de Haarstraat 18 in Heino. Voor meer informatie kan men bellen naar mob. 06-25272633 of mailen naar info@dleheino.nl.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.