open boerderijdag en diner in de stal bij rosahoeve

Tijdens de Campina Open Boerderijdag is iedereen van 10.00 tot 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen bij de boerderij. Er zijn diverse leuke activiteiten, zoals demonstraties met 3D-vliegers (geen platte zeilen, maar heuse 3D-vormen). Bovendien gaan die dag om 11.00 uur de koeien voor het eerst naar buiten.

De stal van de Rosahoeve verandert op zaterdagavond 9 juni eenmalig in een restaurant. Samen met Joop van den Enk presenteert de Rosahoeve een vijf-gangendiner tussen de koeien. Culinair genieten aan een lange gedekte tafel met aan weerszijden de koeien in het voerhek. Aanschuiven kost 42,50 euro per persoon (kinderen 25 euro), exclusief drankjes Reserveren via info@rosahoeve.nl of 06-30743391.

IJsboerderij Rosahoeve is te vinden aan de Waalweg 2 in Raalte, net buiten de bebouwde kom van Raalte Noord (aan het kanaal), op het melkveebedrijf van de familie Kleverkamp. Op de boerderij wordt al vijf jaar op ambachtelijke wijze boerenijs gemaakt, met melk van de eigen koeien. Het ijs wordt verkocht vanuit de ijssalon op de boerderij. Daar is een terras en kinderen kunnen zich uitleven in een speeltuin. Op de zondagen mag men bovendien in de stallen kijken. Daarnaast levert de Rosahoeve ook ijs aan meerdere rustpunten en cateraars in de regio.

Voor meer informatie kijk op staging2.rosahoeve.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.