olsterfeest 5e editie

De deelnameformulieren met verdere uitleg van deze puzzeltocht liggen op de toonbanken van de winkels waar de optredens plaatsvinden. De volwassenen kunnen toegangskaarten voor het Olster tentfeest winnen en de jeugd kaartjes voor de kermisattracties. De prijsuitreiking is op zaterdagavond 23 juni bij The Best Music Act of Olst in de Olsterhof.

De vijfde editie van het OlsterFeest komt steeds dichterbij en het programma krijgt daarom ook steeds meer vorm . Van woensdag 12 tot en met zondag 16 september worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op woensdag wordt het OlsterFeest afgetrapt met de Appelloop. Daarna gaat de tweede editie van Heel Olst Bakt Appeltaart van start.

Jubileumloterij
Ook start de eerste trekking van de Lustrumloterij op woensdagavond. De hoofdprijs is een vakantie ter waarde van 1.500 euro. Loten zijn te koop bij de Plus in Olst.

Op de donderdagavond van het Olsterfeest is ook dit jaar het traditionele dorpsdiner. Vorig jaar hebben zes inwoners uit Olst ‘eten uit een andere cultuur’ gekookt. Aan hun tafel konden acht tot tien mensen genieten van een heerlijke maaltijd tegen een vergoeding van 10 euro. Voor dit jaar hebben de eerste koks zich al gemeld. Wie het leuk vindt om te koken voor anderen en mee wil dan kan mailen naar info@olsterfeest.nl .

Later op de avond wordt de rode loper uitgerold voor de Olster ondernemers op het gebied van mode. Het hele programma wordt omlijst door een optreden van De Zingende Badmusten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.