Home / archiefcentraal / olster winkeliers verloten twintig moederdagontbijtjes

olster winkeliers verloten twintig moederdagontbijtjes

Bij elke 5 euro, die men besteedt bij de deelnemende winkels, ontvangt men een stempel. Met twaalf stempels is de kaart vol. De volle stempelkaarten, voorzien van naam en telefoonnummer (de eventuele prijs weggeven kan ook, vul daarvoor de adresgegevens van de begunstigde in) kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende winkeliers die een daarvoor bestemde bus op de toonbank hebben staan.

Supermarkt Plus is wel deelnemer, maar stempelt niet. Daar is het mogelijk om kassabonnen van minimaal 60 euro (mogen ook meerdere kassabonnen aan elkaar geniet zijn), voorzien van naam en telefoonnummer, in de daarvoor bestemde doos te deponeren.
De trekking vindt plaats op zaterdag 12 mei, de prijswinnaars krijgen diezelfde dag nog bericht. De deelnemende winkeliers zijn: Hollegien bloemsierkunst en tuincentrum, Nobach schoenen, Slijterij De Dom, Optiek Monique, Bakkerij Jolink, Olsterhof, Boekhandel Korten, Logt tweewielers, Nouk & Lies, supermarkt Plus en SanTé Lingerie. Zie verder: www.natuurlijkolst.nl/evenementen/.

 

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.