olster college brengt bezoek aan welsum

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college. Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Welsum een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

Tijdens het kernenbezoek worden inwoners van Welsum door de gemeente en PB Welsum onder andere bijgepraat over de stand van zaken van snel internet in het buitengebied, asbestsanering en zonnepanelen en het project Welzorgsum. Daarnaast wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vragen aan de burgemeester en de wethouders te stellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.