oldtimermeeting in nijverdal

Met honderden deelnemers en duizenden bezoekers is de Oldtimermeeting in twee jaar tijd uitgegroeid tot een bijzonder populair evenement met deelnemers uit het hele land en bezoekers uit de wijde regio.

Dit jaar is een nog groter aanbod van de mooiste classic cars te bewonderen. Ook zullen wederom Oldtimer Trucks en klassieke brommers en motoren geshowd worden door hun trotse bezitters en presenteren een aantal lokale autobedrijven hun ‘jongtimers’.
Nieuw in 2018 is de onderdelenmarkt. De onderdelenmarkt krijgt zijn plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen.

Familiedag
Het evenement is een beleving voor het hele gezin. Er is een programma voor jong en oud, waarbij klassieke auto’s centraal staan. Kinderattracties, straatmuzikanten, -artiesten en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend. 

Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen nog deelnemen. Neem contact op via: info@asvhklassiek.nl. Informatie en opgave onderdelenmarkt of Food Trucks via: info@opnaarnijverdal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.