nieuwe serie zomerconcerten roon staal in theaters en kerkjes

Staal heeft een authentieke performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. 

Zijn repertoire laat zich echter niet beperken door Nederlands- en Engelstalig werk. Staal heeft in de afgelopen jaren ook enkele Russische nummers opgenomen en gaf optredens in het verre Oosten van Rusland. Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als je mij zoekt. Maar dit zijn versieringen in een breed repertoire door de westerse muziek heen waarin klassieke stukken worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond, Boudewijn de Groot. Staal schuwt uitersten niet: Zo wordt zelfs Ozzy Osbourne uit de kast gehaald met Dreamer – dat hij ooit in Hollywood opnam met producer Jim Ervin.  Kaarten voor de Zomerconcerten zijn te bestellen via staging2.roonstaal.com of via telefoon nummer. 06-30025992. De toegangsprijs is 15 euro.  

Het concert te Raalte in de Oude Synagoge vindt plaats op vrijdag 8 juni 2018 en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.