nieuwe psychologiepraktijk te raalte

“Naar een psycholoog stappen zou net zo vanzelfsprekend moeten worden als dat je naar de tandarts gaat. Dat doe je ook niet alleen als je al ernstige kiespijn hebt”, aldus Laura. De praktijk is er voor zowel volwassen als kinderen die last hebben van klachten zoals: stress of spanning, somberheid, onzekerheid of minderwaardigheid, (sociale) angst of eenzaamheid.

Laura vindt het belangrijk dat de cliënt centraal staat in de therapie en coaching. Ze werkt graag met verschillende therapieën met een focus op positieve psychologie. Ze zorgt dat de therapie niet alleen aansluit op de klachten, maar vooral op de cliënt. Bij de praktijk kan je snel terecht, er wordt niet gewerkt met een wachtlijst.

“Iedereen moet hulp van een deskundige kunnen krijgen wanneer je er behoefte aan hebt, op een afspraak hoef je bij ons niet weken te wachten”, licht Laura toe. Ze heeft zich als jonge moeder gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren en moeders die overbelast of uit balans zijn geraakt. “Als je moeder wordt komt er enorm veel op je af, soms is dit teveel. Dan kan onze begeleiding veel voor je betekenen!”

Een verwijzing is niet nodig en de therapie wordt grotendeels vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Voor meer informatie kan je bellen naar 06-40483986, mailen naar info@puurinzicht.nl of een kijkje nemen op staging2.puurinzicht.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.