nicolaaskerk wijhe open op zaterdag

Naast het bezichtigen van de kerk, kan men luisteren naar orgelmuziek. Ook is er een expositie. ‘Al waren onze monden vol van zang’ is een expositie van 12 meditatieve afbeeldingen uit het magazine Kerk & Israël Onderweg. Een magazine uitgegeven door de Protestantse Kerk Nederland. Een blad dat eens in de drie maanden verschijnt. De middenpagina van het blad bestaat uit een fotocompositie waarin een gedicht is geplaatst. De twaalf composities zijn uitvergroot en vormen samen een verhaal waarin de bezoeker van de expositie zijn of haar levensverhaal terug kan lezen. De gedichten, oorspronkelijk in het Hebreeuws, zijn in het Nederlands vertaald. De kerk is vrij toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.