nachtzwaluwwandeltocht

Vanuit tropisch Afrika hebben nachtzwaluwen de weg naar de Holterberg gevonden. Een geheimzinnige vogel die, als het schemerig wordt, een ratelend geluid laat horen. Wie ooit deze mysterieuze roep op de heide heeft gehoord, vergeet dat de rest van zijn leven niet. Voor wie meer te weten wil komen over deze bijzondere vogel en dat tijdens een late avondwandeling, organiseert Natuurmuseum Holterberg op zaterdagavond 2 juni een nachtzwaluw wandeltocht. De excursie begint in het natuurmuseum met een korte uitleg. De wandeltocht start om 21:30 uur. Deelname is 6,00 euro. Aanmelden: 0548-361979 of info@museumholterberg.nl

Natuurmuseum Holterberg Holterbergweg 12 Holten staging2.museumholterberg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.