muziekexamen showkorps amicitia boerhaar

Tycho Doorn heeft op trompet aan het B-examen deelgenomen met als eindcijfer een 8,2. Tycho heeft bij Showkorps Amicitia trompet leren spelen en een zeer goed examen gedaan met een uitstekend resultaat.

Het eerstvolgende optreden van Showkorps Amicitia is tijdens de intocht van de wandelvierdaagse in Wijhe op 1 juni. Het Showkorps en jeugdorkest geeft vervolgens een zomerconcert in Boerhaar op zondagmorgen 24 juni om 11.00 uur.

Voor mensen met muzikale belangstelling bied Amicitia gratis proeflessen aan voor de muziekopleidingen: Minirette en majorette opleiding onder leiding van Cindy Holterman, slagwerkles door Michel Schreuder en een opleiding voor een blaasinstrument; bugel, trompet, trombone, hoorn of bariton door Guido Cornet, saxofoon, dwarsfluit en piccolo door Walther Pondman. Amicitia biedt professionele opleidingen door gediplomeerde leiding tegen een laag lestarief.

Een ieder, jong of oud, met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend te komen kijken of informatie op te vragen.
Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: staging2.showkorpsamicitia.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.