Home / archiefcentraal / medailles voor zwemvereniging hera 11 op overijsselse kampioenschappen zwemmen

medailles voor zwemvereniging hera 11 op overijsselse kampioenschappen zwemmen

Op de Overijsselse kampioenschappen zwemmen de beste zwemmers van Overijssel tegen elkaar. Omdat Hera’11 uit Raalte nog geen 30 wedstrijdzwemmers heeft is het knap dat er toch nog vijf zwemmers op in totaal negentien afstanden deelnamen. De drie medailles tijdens dit eerste weekend beschouwt de vereniging dan ook als een topprestatie. Komend weekend gaan de kampioenschappen verder.

Extra mooi nieuws was er voor Maarten Eertink. Hij is geplaatst voor het Nederlands kampioenschap voor junioren dat van 14 tot en met 17 juni plaatsvindt in Eindhoven. Hij zal hier starten op de 50 meter vrije slag.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.