medailles voor zwemvereniging hera 11 op overijsselse kampioenschappen zwemmen

Op de Overijsselse kampioenschappen zwemmen de beste zwemmers van Overijssel tegen elkaar. Omdat Hera’11 uit Raalte nog geen 30 wedstrijdzwemmers heeft is het knap dat er toch nog vijf zwemmers op in totaal negentien afstanden deelnamen. De drie medailles tijdens dit eerste weekend beschouwt de vereniging dan ook als een topprestatie. Komend weekend gaan de kampioenschappen verder.

Extra mooi nieuws was er voor Maarten Eertink. Hij is geplaatst voor het Nederlands kampioenschap voor junioren dat van 14 tot en met 17 juni plaatsvindt in Eindhoven. Hij zal hier starten op de 50 meter vrije slag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.