master party in nieuw heeten breekt alle records

Al jaren lang timmert de vriendengroep uit Nieuw Heeten aan de weg met hun Master Party. De Master Party valt ieder jaar samen met Ribs & Blues, maar dat is geen enkele reden voor de hardwerkende organisatie om het feest te verplaatsen. De bezoekersaantallen blijven ieder jaar maar stijgen. Het wordt zelfs al tijd om naar een grotere tent uit te kijken. Of misschien moet er zelfs wel een extra tent komen voor nog meer artiesten en gasten!

Op zaterdag stonden de 100% Powerband en Jaman op de planken. Er kwamen ruim 400 luid meezingende bezoekers op af. Op zondag stond de in Nieuw Heeten inmiddels wereldberoemde DJ Total Tommy met zijn stevige beats achter de draaitafel. Mental Theo deed daar nog een schepje bij bovenop en liet de planken uit de vlonder knallen, het tentzeil opbollen en natuurlijk de liters bier vloeien. Zo’n 600 bezoekers hebben op de zondag geen moment stilgestaan.

De organisatie van de Master Party kijkt verder dan alleen de inwoners uit Nieuw Heeten. Vanuit alle dorpen in de buurt kwamen bezoekers met de taxi van TCR naar het terrein. Het gevolg van een speciaal aangekondigde actie.

Het opruimen van het terrein is inmiddels al weer achter de rug. Het wordt voor de organisatie weer tijd om vooruit te kijken naar de volgende editie. Want volgend jaar tijdens het pinksterweekend, dan is er zeker weer een nieuwe Master Party.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.