marktpleinkarren te huur in holstohus

De eerste stap in deze nieuwe richting, was al de overname van de Brasserie per 1 april jongsleden. Om het gehele concept te realiseren, gaat er een heuse herinrichting plaatsvinden waarbij de stijl en sfeer van de eerste verdieping wordt doorgetrokken naar de centrale hal. Er komen meer zitplekken zodat men op een ontspannen, gemoedelijke manier elkaar kan ontmoeten, een kopje koffie kan drinken, rustig een boek kan lezen of even inkopen doen van producten vanHier en vanDaar.

Tevens komen er marktkarren in de centrale hal te staan met producten van lokale producenten en/of hobbyisten. Die karren kunnen gehuurd worden voor ‘exposure’ of verkoop van producten.

Deze totale droom kan dankzij de Leaderbijdrage van de Europese Unie, provincie Overijssel en de gemeente Olst-Wijhe, verwezenlijkt worden. Bent u geïnteresseerd in de huur van de marktkarren of wilt u meer over dit concept weten, neem dan contact op met directeur bestuurder van ut Huus, Angelieke Huisman, via a.huisman@uthuus.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.