manuela 16 uit raalte nog steeds vermist politie zoekt getuigen

Dat meldt RTV Oost.

Manuela stapte maandag op de fiets bij de instelling in Leeuwarden waar ze verblijft. Daar is ze sindsdien niet meer teruggekomen. De politie Noord-Nederland heeft geen enkele aanwijzing dat er iets met haar is gebeurd. “Wij gaan er daarom nog steeds vanuit dat zij is weggelopen”, aldus een woordvoerder.

Over Manuela’s huidige verblijfplaats heeft de politie geen enkel aanknopingspunt. Omdat de ouders van het meisje in Raalte wonen, heeft de politie in Noord-Nederland de hulp ingeschakeld van collega’s in Zwolle. “Er bestaat een serieuze mogelijkheid dat zij zich in deze omgeving bevindt.”

De politie heeft inmiddels op haar website een signalement geplaatst, zo bevestigt de woordvoerder. “Het meisje is beïnvloedbaar. We zouden graag in contact komen met mensen die iets van haar gezien of gehoord denken te hebben.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.